Xenios Theoxenia Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Theoxenia se nalazi oko 3 km od malog grada - luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom.

Plaža:
Nalazi se preko puta plaže, postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4 bazena, WIFI internet (doplata), recepcija, servis za pranje veša, TV sala, mini market, sef (uz doplatu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, mini klub (4-12 god.),  soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena( besplatno), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 152 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže klima uređaj, radio, telefon, mini frižider i SAT TV. Fen za kosu se može dobiti na recepciji.

ECO soba površine oko 20 m². Nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne. Sobe “bez pogleda” (gledaju na ulaz zgrade preko puta). Imaju velike terase u hladovini. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.

Double soba pogled bašta površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Standardna soba pogled bašta površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Namenjene za 2-4 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Standard soba bočni pogled more površine oko 23 m², locirane u dve glavne zgrade, na višim spratovima, sa bočnim pogledom na more. Namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i sofu.

Family loft pogled bazen površine oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dnevni boravak sa kupatilom i kuhinjom na nižem nivou (bračni krevet i sofa) i spavaću sobu na gornjem nivou (dva kreveta) i balkon  sa garniturom za sedenje. Pogled na more ili bazen. Predviđeni za 2-6 osoba.

Mezoneta pogled more površine oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dva nivoa, gde je dnevni boravak (sofa), kupatilo i kuhinja u donjem delu i gornji deo gde se nalaze dve spavaće sobe s kupatilom (bračni ili dva kreveta) i balkon. Pogled na more i bazen. Predviđene za 2-6 osoba.

Kontakt: 
www.theoxenia.gr

Napomena: Hotel Xenios Theoxenia je odličan hotel na odličnoj lokaciji. Najprodavaniji hotel na našem tržištu i stalan izbor naših putnika. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju