Tuntas Beach Hotel

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 70 km od aerodroma u Bodrumu, u na samom početku šetališta i gradske plaže u Altinkumu. Izgrađen je 1990. godine, a renoviran 2014. Zauzima povšrinu od 5.000 m² i sastoji se od šestospratne glavne zgrade.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži sa dugim plićakom. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se bar na plaži dodatno doplaćuje. Nema peškira za plažu.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, fen, televizor, Wi-Fi (besplatno), mini bar (prazan), telefon, individualni klima uređaj, balkon.
Standard sobe namenjene su za max 3 osobe i površine su 20m². Mogu imati pogled na more ili na kopno.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, Wi-Fi u lobiju (besplatno), 3 bara, spoljašnji bazen sa delom za decu, konfenenkcijska sala,  ležaljke i suncobrani kraj bazena, usluga pranja veša, bilijar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, animacioni programi.

Način služenja obrkoka:
Švedski sto

Napomena:
Brojni lokali koji se nižu od hotela duž zaliva, uveče oživljavaju, pa je lokacija odlična kako za šetnju i noćni provod, a tako i za klasičan odmor uz kupanje na plaži sa belim peskom.

Kontakt:

www.tuntashotels.com

tel: +90 256 813 2906
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju