Ramada Resort Akbuk

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 60 km od aerodroma u Bodrumu, 150 km od aerodroma u Izmiru, a 20 km od centra Didima. Izgrađen je 2014. a renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 22.000 m². Hotel poseduje osam četvorospratnih zgrada.

Plaža:
Od gradske peščane plaže hotel je udaljen 1200 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Bar na plaži – besplatno. Na svakih 20 minuta do plaže saobraća besplatan šatl bus.

Sobe:
Hotel ukupno broji 369 soba - Sve sobe imaju kupatilo, Wi-Fi internet, LED TV, telefon, mini bar, ketler, sef, klima uređaj, balkon ili terasa. Tipovi soba: standard dvokrevetne i trokrevetne, porodične, dupleks porodične, kao i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (riblji i turski – jednom tokom boravka besplatno), veliki otvoreni bazen sa dva vodena tobogana, dečiji bazen sa toboganima, Wi-Fi  (besplatno), 6 barova (od kojih je jedan na plaži), disko, Spa centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitness centar, odbojka na plaži, dečiji mini klub (4-12 godina), animacioni programi, stoni tenis, pikado, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.ramadaresortakbuk.com

Napomena:
Moderan hotel sa odličnom uslugom. Do plaže redovno saobraća šatl bus.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju