Noxinn Deluxe Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Konakliju, 12 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2019. godine i zauzima površinu od 15.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje svoju peščano-šljunkovitu plažu do koje se dolazi pasarelom i na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Takođe se na plaži nalazi i bar koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne petospratne zgrade i petospratne pomoćne zgrade koje raspolažu sa: 294 standardne sobe (od toga 5 soba za osobe sa posebnim potrebama, max 3+1, 30-36 m²) i 125 standardnih soba sa pogledom na more u relaks bloku (max 2+2 osobe, 22-25 m²). Sve sobe imaju: Wi-fi (besplatno), individualni klima uređaj, telefon, TV, fen za sušenje kose, sef (besplatno), mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 5 a’la carte restorana (turski, italijanski i blisko istočni usluge jednog od restorana jednom u toku boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju, dok se ), 3 konferencijske sale, 8 barova, unutrašnji bazen, 4 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, besplatan internet, spa centar, tursko kupatilo, teretana, sauna, odbojka na pesku, pikado, stoni tenis, animacija, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, masaža, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: +90 242 745 04 80

https://noxinnhotels.com/
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju