Lukka Exclusive Hotel Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 150 km od aerodroma u Dalamanu, na kamenoj litici, visoko iznad mora, odakle se pruža zadivljujući pogled. Na manje od 10 minuta vožnje stići ćete do samog centra Kaša, gde možete uživati u dugim večernjim šetnjama.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj plaži. Cela obala je kamenita, delimično pontonska, a postoje i stepenice (merdevine) za ulazak u more.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, sef, Wi-Fi, telefon, televizor, mini bar, ketler, balkon.

Deluxe garden sobe površine su 30 m², namenjene su za max dve osobe i mogu imati francuski ili dva odvojena ležaja.

Superior sobe sa pogledom na more površine su 40 m², namenjene su za max dve osobe i mogu imati francuski ili dva odvojena ležaja.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: restoran (gde se služi organska hrana sa lokalnih farmi), bar, Wi-Fi, olimpijski bazen sa morskom vodom, ležaljke i suncobrani kraj bazena, hidromasažna kada, usluga tajlandske masaže na plaži, parking.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:  www.lukkahotel.com

Napomena:
Izuzetna arhitektura, ljupki vrtovi, prefinjeni dekor i čaroban pogled na morsko plavetnilo – učiniće vaš boravak nezaboravnim. Hotel je namenjen samo za odrasle osobe. Jedan od najbolje ocenjenih hotela na internet portalima u Kašu.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju