Ideal Pearl Hotel

Marmaris , Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od centra Marmarisa, u kom se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica i bazar, udaljen 2,5 km. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 140 km, a aerodrom Dalaman na 110 km udaljenosti. Renoviran je 2014. godine.

Plaža:
Hotel je udaljen 300 metara od gradske plaže na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno plaćaju. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Hotel broji ukupno 114 soba smeštenih u jednoj petospratnoj zgradi. Sve sobe imaju kupatilo, fen, sef (besplatno), SAT TV, mini bar (po dolasku), telefon i balkon.

Standard sobe površine su 20 m² i namenjene su za dve osobe, imaju jedan francuski ili dva odvojena ležaja.  Mogu imati pogled na kopno ili na bazen.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar kraj bazena, Wi-Fi u javnim delovima hotela, pikado, stoni tenis, animacioni program, fitness centar (besplatno), hamam i sauna (besplatno uz rezervaciju), soba za masažu (uz doplatu), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.iphotels.com.tr/iphotels/en

Napomena:
Hotel je namenjen za starije od 16 godina.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju