Golden Age Yalikavak Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 45 km od aerodroma, nalazi se u mestu Yalikavak, na oko 2 km od poznate marine. Otvoren je 2003. godine, a poslednji put renoviran 2019. Zauzima površinu od 16 000 m2

Plaža:
Hotel poseduje svoju 150 m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom i dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Sobe:
Hotel ukupno broji 337 soba koje su smeštene u aneks i glavnoj zgradi ili u trospratnoj klub zgradi koja se nalazi u delu koji je bogat zelenilom. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, LCD TV, mini bar (uz doplatu), telefon, sef (besplatno), balkon ili francuski balkon.
Standardna soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima površinu 33m2 i može imati pogled na more ili pogled na baštu.
Anex sobe se nalaze u novoj zgradi i imaju površinu 22m2 i mogu imati pogled na more ili baštu.
Club sobe (garden sobe) se nalaze u klubskom delu hotela koji je smešten u bašti i imaju 24m2 i imaju pločice na podu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i riblji – besplatno jednom tokom boravka), 4 bara (Lobby bar, Pool bar, Bandana bar i Snack bar), Spa centar, fitness centar, dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, dnevne i večernje animacije i program, Wi-Fi internet (besplatno u javnim delovima hotela), tursko kupatilo i sauna, mini klub, dečije igralište.

Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, časovi ronjenja, sportovi na vodi, usluga lekara, frizer, mini market, butik, usluga pranja i peglanja veša

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: www.goldenagebodrum.com


Napomena: 
Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju i zelenilu, nudi veliki broj sadržaja za decu i odrasle i preporuka je za sve tipove gostiju.
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju