Dosinia Luxury Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je primorski grad na 43 km zapadno od same Antalije. Ima 33 000 stanovnika, od čega 11 700 živi u samom Kemeru, a ostala važnija mesta su Beldibi, Gojnuk, Čamjuva, Kiriš i Tekirova. Glavna karakteristika Kemera su harmonično ukombinovane prirodne lepote: more, planine i borove šume. Obala od Beldibija do Tekirove obiluje netaknutim šljunkovitim plažama u zalivima. U okolini Kemera ima puno toga i za one koji vole avanturu i obilaske, pa treba izdvojiti Gojnuk kanjon, Ulupinar, Olimpos, Fazelis…. Sam grad Kemer obiluje klubovima, barovima, restoranima, plažama sa plavom zastavicom i jaht marinom od 320 vezova.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi u Kemeru u regiji Beldibi, 10 km od centra grada Kemer. Aerodrom u Antaliji je udaljen 45 km od hotela. Hotel je otvoren 2017. godine i prostire se na površini od 30.000 m².

Plaža: 
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica i jedan dok. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela. Dužina plaže je 80 m.

Sobe: 
Hotel se sastoji iz glavne zgrade i garden dela i raspolaže sa: 440 soba sa standardnim sobama (mogu biti sa pogledom na kopno ili delimičnim pogledom na more, max 2+1 osoba, 22 m²) i stadardnim sobama u garden bloku (max 3 osobe, 26 m²), porodičnim sobama (sastoje se od 2 spavaće sobe, max 3+2 osobe, 33-44 m²), Standard Bunkbed (2+2 osobe, imaju površinu od 26 m²), swim up sobama (sastoje se od jedne spavaće sobe i poseduju terasu sa izlazom na bazen, 26 m²), love suites (sobe imaju površinu od 22m² sa većom terasom na kojoj se nalazi jacuzzi i imaju pogled na more i bazen). Sve sobe imaju: kupatilo, fen za sušenje kose, telefon (uz doplatu), sef (besplatno), TV, centralni klima uređaj, Wi-Fi, set za kafu/čaj, mini-bar, room service (uz doplatu), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a la carte restorana (italijanski i riblji, uz doplatu i obaveznu rezervaciju), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 4 bara, akva park (3 vodena tobogana), konferencijska sala, amfiteatar, spa centar, đakuzi, sauna, tursko kupatilo (hamam), Wi-Fi (besplatan – u lobiju), pikado, boćanje, stoni tenis, košarka, odbojka na pesku, aerobik, step, fitness centar, animacija, 2 dečija bazena, dečiji klub (4-12 godina), dečije igralište. Plaća se: doktor, masaža, piling, kozmetički salon, frizer, dadilja, motorni vodeni sportovi, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način serviranja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Kontakt: 

 Tel: +90 242 824 02 02

www.dosinialuxuryresort.com/accommodation-en.html
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju