D Resort Ayvalik Murat Reis

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj eksluzivni dizajnerski hotel smešten je na mirnoj lokaciji, na oko 8 km od samog centra Ajvalika. Aerodrom u Izmiru udaljen je 180 km od hotela. Hotel je otvorio vrata svojim gostima 2015. godine i od tada predstavlja jedan od najrenomiranijih hotelskih lanaca u ovoj oblasti Turske.

Plaža:
Smešten je na privatnoj peščanoj plaži sa belim peskom, koja je nagrađena plavom zastavicom.

Sobe:
Hotel ukupno broji 91 moderno dizajniranu sobu u pastelnim tonovima i sve poseduju kupatilo, fen, room service 24h, klima uređaj, sef, set za kafu/čaj, mini bar, Wi-Fi, telefon, LED TV, balkon.
Comfort sobe površine su 20 m² i mogu imati pogled na more ili na šumu. Raspoređene su na različitoj spratnosti i mogu biti u svim delovima hotelske zgrade.
Superior sobe površine su 30 m² i imaju pogled na šumu, delimičan ili direktan pogled na more.
Deluxe sobe površine su 39 m² i imaju spektakularan pogled na more.
Bungalovi sa pogledom vrt i locirani su u najmirnijem delu kompleksa. Imaju površinu od 41 m².

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran “Olives” u kome se služi doručak, a la carte restoran i bar na plaži “Murat Reis Kichen”, lobby bar, bar kraj bazena, Wi-Fi internet, spoljašnji bazen, dečiji bazen (dubine 45 cm), teretana sa pogledom na more, dečiji mini klub, sportovi na vodi, konferenkcijske sale, Wellness&Spa Centar, ronjenje i iznajmljivanje bicikala, mogućnost iznajmljivanja privatnih hotelskih čamaca, privatni parking.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.dresortayvalik.com

Napomena:
Smešten u zelenoj oazi, sa veoma lakim pristupom svim atrakcijama severnog Egeja – centar grada Ajvalik, poznat vidikovac u okolini Ayvalika - Šeytan Sofra, letovalište Sarimsakli ili ostvo Džunda za samo desetak minuta vožnje privatnim hotelskim čamcem.  
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

2023

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Turistička agencija Šajka nastupa u svojstvu posrednika
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju