Vila Nera

~ Bela Crkva ~

Vila Nera je dobila ime po istoimenoj reci. Ova pritoka Dunava je prirodna granica izmedju Srbije i Rumunije i posetioca pleni svojom bajkovitom lepotom i zanosnim pejzažima. Slika govori više od reči…..

POLOŽAJ: Apartmani Vila Nera se nalaze na Glavnom jezeru,  20 m od plaže. Od centra Bele Crkve, Vila Nera je udaljena 800 m.  U blizini vile su prodavnice, restorani i kafići.

SMEŠTAJ: Apartmani Vila Nera raspolažu sa 6 komfornih apartmana tipa studio. Sve smeštajne jedinice  imaju komplet opremljenu  kuhinju, trpezariju,  kupatilo (tuš/WC), prostranu terasu , klimu,  frižider, kablovsku TV i Wi-Fi.  Posteljina se menja na sedam, a peškiri na tri dana.

Maksimalni broj osoba u apartmanu: 2 odrasle i dvoje dece ili 4 odrasle osobe. Krevetac se moze dobiti na upit. Naš smeštaj obezbeđuje udobnost i domaćinsku uslugu.

Period

01.04.2016 – 20.06.2016.

20.06.2016 – 31.08.2016.

01.09.2016 – 30.09.2016.

Najam studia

(1/2+1 i 1/2+2)

2500,00

3500,00

2500,00

Boravišna taksa

50,00

Osiguranje

10,00

  • Cene su izražene u dinarima po apartmanu (studiju) po noći
  • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
  • Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% cene boravišne takes

Napomena: Minimum boravka 2 noći. Doplata za jednu noć je 50%

 

Bela Crkva, gradić na krajnjem jugu Banata udaljen je 96km od Beograda i 180km od Novog Sada. Svojom živopisnom okolinom, predivnim jezerima, fasadama baroknog stila, parkovima , čuvenim “Karnevalom Cveća”, kvalitetnim vinima i voćem privlači mnogobrojne turiste. U samom gradu i okolini ne postoji “zagađivačka” industrija te se može svrstati u ekološki čisto podrucje. Tihim i usporenim ritmom života čini posetioce opuštenim i osveženim. Planinski vazduh koji dolazi sa obronka Karpata, veliki broj sunčanih dana u godini, domaća kuhinja i ostale pogodnosti pružaju mogućnost istinske relaksacije i nezaboravnog odmora. Posetioce posebno oduševe predivna, kristalno čista jezera od kojih je sedam pogodno za kupanje. Posetioci mogu odabrati jezero sa divljim plažama, totalno okruženo nedirnutom prirodom ili se odlučiti za jezero sa svim mogućnostima koje jedna urbana plaža pruža – tuševi, restorani, poslastičarnice, sportski tereni, vodeni sportovi, jedrilice za rentiranje. Smeštaj u Beloj Crkvi je uglavnom apartmanskog tipa, a većina smeštajnih kapaciteta se nalazi uz Glavno jezero.

Od brojnih manifestacija izdvajamo sledeće:
Karneval Cveća
Turističku sezonu u Beloj Crkvi otvara manifestacija Karneval Cveća koja ima tradiciju dugu 150 godina. Karneval cveća se tradiconalno organizuje juna meseca, traje 7 dana i ima bogat kulturno-umetnicki sadržaj. Svakog dana organizuju se brojne izložbe cveća, brojne predstave, sportska nadmetanja, folklorna nadmetanja, izbor mis karnevala, koncerti na trgu, a vrhunac je karnevalska povorka koja broji preko 30 eksponata sa gostujućim karnevalskim grupama iz zemlje i inostaranstva, mažuretkinjama, policijskim orkestrom i naravno vatrometom kod glavne bine.
Moto skup
Moto-susret koja se održava jula meseca i traje tri dana i okuplja izmedu 500 i 1.000 motociklista iz zemlje i inostranstva, a sa njima nekoliko hiljada posetilaca ljubitelja dobre zabave i rokenrola. U okviru programa su razna moto takmičenja kao i rok koncerti.
Dani jabuke – BELA CRKVA U JABUKAMA
Bela Crkva u Jabukama je manifestacija koja se organizuje početkom oktobra meseca i ima turističko-privredni karakter. U to vreme organizuju se izložbe prodajnog karaktera voća, razmene iskustava, edukativni seminari, organizuje se izbor najbolje rakije, takmicenje u berbi jabuka, pravljenju pita od jabuka i dr.
Izlov soma kapitalca – Besija
Lov na besija – „izlov soma kapitalca” je trodnevna manifestacija koja se organizuje sredinom avgusta meseca, sa ciljem da što veci broj gostiju uživa u prirodnom ambijentu i u ribljim i drugim specijalitetima. U to vreme organizuje se lov na soma kapitalca, zatim razna takmicenja u ribarskim specijalitetima, kao što su riblje čorbe, riblji paprikaši i dr.