Hotel Sonia Village 3*

~ Gerakini ~

www.hotel-sonia.gr

LOKACIJA: Na samom početku poluostrva Sitonija, u srcu Halkidikija i samo 60km od Soluna, tamo gde se zelena priroda sastavlja sa tamno plavim morem, očekuje Vas hotel Sonia Village. Sam položaj, između dva poluostrva pruža posetiocima mogućnost lakog obilaska kako Sitonije, tako i Kasandre. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko velikih zgrada-bungalova u kojima su smeštene sobe. Kompleks se nalazi 30 m od sopstvene plaže, 700 m od centra mesta Gerakini.

SOBE: sve sobe su opremljene klima uređajem, telefonom, TV-om, terasom i kupatilom.

Standardna soba: oko 25 m2, namenjene za 2-4 osobe, idealne za porodice sa decom (za porodice: 2 singl kreveta i kreveti na sprat).

Apartman: oko 45 m2, sastoje se iz dve prostorije – dnevne sobe sa čajnom kuhinjom gde se nalaze dva singl kreveta i spavaće sobe u kojoj je uglavnom francuski ležaj, namenjeni su za 2-4 osobe

Studio: je slične kvadrature i rasporeda kao i standardne sobe s tim što u svom sastavu ima i čajnu kuhinju.

SADRŽAJ/USLUGE: bazen, dečiji bazen, bar na bazenu, sef na recepciji, wireless  internet, sef, doktor na zahtev, mini market, parking, restoran, TV sala, kafe – picerija, teren za odbojku, teren za košarku, dečije igralište, stoni tenis, ležaljke i suncobrani se plaćaju.

ISHRANA: polupansion (doručak – kontinentalni, večera – samoposluživanje na bazi švedskog stola).