Hotel Potidea Palace 4*

Nea Potidea

www.potidea-palace.gr

LOKACIJA: Na odličnoj lokaciji, između dva zaliva, Toroneos i Termaikos, smešten je hotel Potidea Palace, sa arhitekturom koja se savršeno uklapa u zeleni ambijent Kasandre. Hotel je potpuno renoviran 2009. godine.

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, terasu, mali frižider, SAT TV, klima uređaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Standardne sobe: oko 25 m2, za 2-3 osobe.
Family sobe: prostrane, za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje.
Maisonnette: za 2-4 osobe, u dva nivoa, sa glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou, dnevnim boravkom na donjem i dva kupatila.
Junior suite: 2-4 osobe, nalaze se u glavnoj zgradi i gledaju pozadi na ostale delove kompleksa. Luksuzno su uređene i sastoje se iz dve prostorije – glavne spavaće sobe i još jedne sobe sa sofom na razvlačenje. Dodatno su opremljene sa 2 plazma TV-a kao i hidro-masažnom kabinom u kupatilu.

SADRŽAJ: parking, lobi sa 2 TV-a, centralni bar, wireless internet, recepcija, servis za pranje veša, salon za lepotu, besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, iznajmljivanje peškira za plažu, tri restorana, bar kraj bazena, bar na plaži, diskoteka, bioskop na otvorenom, otvoreni bazen sa delom za decu, 2 teniska terena, bilijar, mini klub za decu, opremljena sala za konferenciju (kapaciteta 150 osoba), lekar na poziv, razni sportovi na vodi, animacija za decu, mini market, prodavnica nakita, rent a car,…

ISHRANA: Usluga u hotelu je All inclusive (sve uključeno)