Hotel Portes Palace 4*

Nea Potidea


www.portespalace.com

LOKACIJA: Samo na par minuta od mesta Nea Potidea, nalazi se izvanredan hotelski kompleks Portes Palace, lociran nadomak istorijskog kanala Potidea i peščane plaže. hotel se ponosi izvanrednom uslugom, ljubaznim osobljem i pažnjom koja se posvećuje deci. Tri odvojene hotelske zgrade sa smeštajnim kapacitetima nalaze se u okviru prelepe mediteranske bašte. Hotel pripada vrhunskom lancu hotela ‘Portes hotels’.

SOBE: sve sobe imaju kupatilo, terasu, mali frižider i aparat za kafu ili čaj u okviru čajne kuhinje, SAT TV, klima uređaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Standardne sobe: oko 25 m2, za 2-4 osobe sa pogledom na baštu ili more.
Suite: sa dve prostorije- spavaćom i dnevnom sobom u okviru koje se nalazi i čajna kuhinja, za 2-4 osobe, posebno dizajnirane z aporodice sa decom.

SADRŽAJ: recepcija dostupna 24 sata, restoran na otvorenom, glavni restoran, lobi bar, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, bar kraj bazena, teretana, sauna i tursko kupatilo, škola ronjenja, teniski teren, dečiji mini klub, igralište, animacija za decu, sala za konferencije, mini market, prodavnica nakita, parking, menjačnica, servis za pranje veša, rent a car, prevoz (od i do Nea Mudanje i Nea Potidee je besplatan), pristup internetu, usluga iznajmljivanja peškira za plažu, planiranje venčanja,..

ISHRANA: polupansion-švedski sto i All Inclusive (sve uključeno).