Makryammos Bungalows 4*

~ Tasos ~

Hotel Makryammos Bungalows je jedan od najpoznatijih hotela na Tasosu i jedan od hotela sa najdužom tradicijom. Nalazi se na plaži Makryammos, na oko 2 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj hotelski kompeks se sastoji iz više bungalova koji su kaskadno poređani jedan iznad drugog i okruženi su zelenilom.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, sef, mini frižider.

Standardne dvokrevetne sobe su namenjene smeštaju 2-3 osobe i imaju dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu. Postoje standardne sobe i za smeštaj 2-4 osobe koje su idealne za porodice sa dvoje dece jer imaju dva standardna ležaja ili francuski ležaj i krevet na sprat.

Superior sobe su vrlo slične standardnim sobama i one se nalaze bliže plaži, u prvom ili drugom redu bungalova.

Raspored gostiju po sobama vrši isključivo hotelska recepcija, tako da je moguće da gosti budu raspoređeni i u sobama koje su udaljene od plaže i po nekoliko stotina metara, jer su bungalovi kaskadno poređani. Superior sobe su najbliže plaži i njihove cene su više od cena standardnih bungalova.

Sadržaj hotela: Recepcija, lobby, internet u lobby-ju, restoran, taverna, bar, bar na plaži, bazen sa delom za decu, mini club, TV sala, stoni tenis, bilijar, video igre, teren za tenis, teren za košarku, odbojka na plaži, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Opis sobeUkupno 206 soba: 

Standard Singles & Doubles (~25 m²)

Superior Doubles (~25-30 m²)

Suites (~45 m²).

U sobama: mermerni podovi, klima (hladjenje/grejanje), telefon, SAT TV, muzicki kanal, el. sef, el. čajnik (na upit), frižider, kupatilo (tuš), kada (u nekim Superior sobama), fen, pribor za kupatilo, balkon/terasa sa garniturom.

Standard Single & Double-osvetljeno u skandinavskom stilu. Udaljenost od mora od 200 do 400 m.

Superior Double-prefinjen dizajn. Smešten u neposrednoj blizini mora (od 30 do 200 m).

Suite- nalazi se na prvoj liniji od mora. Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa 2 odvojena kreveta, pribor za čaj / kafu. Room service. Pogled na more.